ISTORIC

SC PIRANA TRADING SRL s-a infiintat in 1994, a demarat fara nici o intrerupere, la ora actuala activitatea fiind in plin avant, cu o crestere continua a cifrei de afaceri in ultimii 5 (cinci) ani de activitate.

Necesitatea infiintarii firmei a aparut datorita neexistentei in zona a unei firme de profil care sa satisfaca nevoile crescande a industriei si a parcurilor auto cu produse de calitate superioara.

   

Societatea dispune de dotarea necesara unei bune desfasurari a activitatii de productie incepand cu cele pentru transportul si manipularea materiilor prime (uleiuri minerale de baza si aditivi), continuand cu cele necesare prelucrarii propriu-zise a uleiurilor (hale, rezervoare, magazii, depozite, etc.) cu punct propriu de alimentare si transformare a energiei electrice si nu in ultimul rand cu mijloace proprii de transport necesare procesului de productie si de distributie a produselor finite obtinute.

Produsele societatii poarta marca EST OIL, marca inregistrata la O.S.I.M.

Actiuni intreprinse : Dezvoltarea cu prioritate a infrastructurii amenajarea de spatii de productie si de depozitare, achizitii de mijloace de productie si de transport atat pentru materii prime cat si pentru produse finite, studii de piata, avand drept scop crearea unei retele sigure de desfacere a produselor finite rezultate din activitatea principala cat si pentru asigurarea unui portofoliu de contracte (comenzi) pentru transport de marfuri

     

DIMENSIUNILE AFACERII

Societatea are relatii de afaceri cu peste 700 clienti persoane juridice, de pe raza judetelor : Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Neamt, Cluj, Arges, Bucuresti, Valcea, Teleorman, Mehedinti, Hunedoara, Arges, Gorj, Dolj, Olt, Caras-Severin, Dambovita.

Partenerii sunt clienti fideli ai produselor noastre, colaborarile cu ei sunt de 4 (patru) ani, chiar mai mult, activitate care se concretizeaza in livrari de produse finite.

SC PIRANA TRADING SRL este in continua dezvoltare reusind aceasta prin implementarea valorilor proprii stabilite, atat in firma cat si pe piata de desfacere.

   

INFLUIENTA ASUPRA MEDIULUI

Activitatile pe care societatea le desfasoara si mai ales pe care isi propune sa le dezvolte nu sunt daunatoare sanatatii si mediului inconjurator.

In masura in care se asigura gradul de dotare si modernizare pe care societatea si-l propune la standarde internationale, respectand regulile Uniunii Europene, se vor diminua si efectele poluante asupra mediului produse de catre mijloace de transport.

Suntem in curs de autorizare ISO 9001 si 14001/2001 privind implementarea si certificarea sistemului de management integrat - calitate si mediu.

De asemenea, prin gestionarea corecta si riguroasa a produselor secundare si a deseurilor rezultate din activitatea de productie se reduc la zero efectele negative asupra mediului si ambientului inconjurator.

VALORILE FIRMEI

•  CLIENTUL ESTE INTOTDEAUNA IMPORTANT
Satisfacerea asteptarilor si indeplinirea cerintelor clientilor este principiul de baza a oricarei actiuni intreprinse de fiecare angajat, din intreaga firma.

•  PROFESIONALISM SI INTEGRITATE
Angajatii sunt pregatiti periodic la cele mai ridicate standarde, sunt la curent cu cele mai noi si moderne tehnici si sunt gata sa ofere consultatii clientilor pentru alegerea celei mai bune variante de produs.

•  CALITATEA
Calitatea ireprosabila a produselor si serviciilor este singurul domeniu in care SC PIRANA TRADING SRL, este inflexibila.

•  COMUNICARE DESCHISA
Lansarea produselor SC PIRANA TRADING SRL, marca EST-OIL nu este intamplatoare, ea vine in intampinarea fiecarui client si se face in acord cu practicile si standardele interne si internationale, precum si cu nevoile industriei si a parcului auto.

Dinamica firmei este ascendenta, de la productia de lichid de frana si antigel in 1994, in prezent firma producand uleiuri de motor, uleiuri de transmisie si industriale de diverse tipuri si performante la standardele interne si internationale.

Obiectul de activitate al firmei este cel prevazut in statutul societatii. Acesta cuprinde la capitolul productie si codul CAEN 2466 fabricarea de produse chimice iar la servicii, distribuirea produselor prin reteaua proprie care este foarte bine dezvoltata.

PERSPECTIVE

Imbunatatirea permanenta a calitatii si diversificarea produselor prin investitii permanente in infrastructura si specializarea personalului.

PRODUSELE SI SORTIMENTELE DE PRODUSE FABRICATE DE SC PIRANA TRADING SRL

   

ULEIURI DE MOTOR MONOGRADE:
EST-OIL M 30 SUPER 2
EST-OIL M 40 SUPER 2

ULEIURI DE MOTOR MULTIGRADE:
EST-OIL M 20 W 40 SUPER 1
EST-OIL 10 W 40 SUPER 3
EST-OIL 15 W 40 SUPER 3
EST-OIL 20 W 40 SUPER 3
EST-OIL 20 W 50 SUPER 3

ULEIURI DE TRANSMISIE

ULEIURI INDUSTRIALE:
ULEIURI HIDRAULICE
ULEIURI PENTRU LAGARE
ULEIURI PENTRU COMPRESOARE
ULEIURI NEEMULSIONABILE PRELUCRARI METALICE
ULEIURI PENTRU CALIRE

ANTIGEL CONCENTRAT SI DILUAT

APA DEMINERALIZATA

LICHID DE FRANA TIP N
LICHID DE FRANA DOT 3
LICHID DE FRANA DOT 4

SOLUTIE PENTRU SPALAT PARBRIZE

UNSOARE LUBRIFIANTA ANTIFRECARE

 

 

Produsele sunt fabricate dupa cea mai noua tehnologie si din cele mai bune materii prime achizitionate de la firme cu renume pe piata autohtona si internationala.

DESCIFRAREA SUMARA A PROCESULUI TEHNOLOGIC ACTUAL

Se aditiveaza uleiurile de baza cu produse de aditivare ORONAITE.

Calitatea produselor este verificata in laboratorul propriu al PIRANA TRADING cu o dotare corespunzatoare incepand de la echipamente si pana la ustensilele necesare efectuarii analizelor cat si in alte laboratoare ale unor rafinarii si institute de renume, efectuandu-se probe fizico-chimice complexe in concordanta cu standardele nationale si internationale.

Copyright 2006 Pirana Trading Falticeni
| HOME | ISTORIC | CERTIFICARI | EST-OIL | EST-PAINT | DESPRE ULEIURILE DE MOTOR | CUM ALEGEM ULEIUL? | NOUTATI | COMANDA | CONTACT | HARTA SITE |